Tuesday, December 27, 2016

Street

everyone have their own style is one among much sentences find on the way to everywhere. to capture things is to see enlarger what the environment are trying to say around. this is some of what i found on the way , between those here and there, the peace always standing at hello.
#grateful2016 #walkingaround #behappy #streetphotography

😊

To be stand at. To be preview for Difference angles of everything without forgetting HIM in every step of our multiple choices. For righteous seeing at its trip. Love the path to HIS way, in difference of anything we learn to be or not to be. Anyway be happy in every charities of HIM that landing suddenly for us. HIS pattern always be the greatest ever. Keep PositivO, positive keep.

Thursday, December 22, 2016

Smiling Sun

Bright bright bright Where the light been supported the world in smiling for many things. Bright bright bright Where the sweet simple companion the time to everywhere. Bright bright bright. Peace upon as we all are living in this universe and always say hai to everyone just like the sun does to the world in the right time. Thank YOU dear Allah SWT for all sunny day u put here to brighten days.
Be happy with your day people. Keep PositivO, positive keep 😊. Have a gracious day wherever you are.

Monday, December 12, 2016

Pesona Perca Nusantara Gathering 2016

Warna-warni di desember penuh ceria, turun gunung untuk menemui banyak orang. Pesona Perca Nusantara kembali dalam acara Craft Gathering kedua yang akan diselenggarakan di Gedung Perusahaan Gas Negara (PGN) Jln Braga no.40 Bandung, Jawa Barat, Indonesia. Selain pameran hasta karya quilt, P2N yang didukung oleh Pemkot Bandung, Dekranas,Pgn, Weekend Market juga beberapa tenant craft market menarik , workshop dari berbagai jenis kerajinan. Buat yang ingin sekedar mengetahui beberapa ranah kerajinan quilt kece dan lainnya yang ada di sekitar, kamu bisa denger acara Show&Tell yang diisi oleh beberapa narasumber yang kompeten di bidangnya seperti Nisa Hariadi (Cipete Quilt Community) , Lita Jonathan (La Lita), Maria Lie (Quiltville), Ukke R. kosasih (Circa Handmade), Detty Melya (Smart Hobbies) dan Thomas Subandrio (Indokristik)
Gak hanya itu ingat Merangkai Sejuta Bunga yang digalang oleh Pesona Perca Nusantara? Kamu juga bisa ketemu mereka lagi dan ikut di kegiatan tersebut karena ada acara Walk in Workshop.
Dan masih banyak lagi workshop - workshop lainnya yang bisa dikunjungi dan diikuti ditempat seperti macrame wall hanging, tuspin bola kristal, free motion quilt, hexie pouch,vintage box,membatik mori jeans, frame cube coin pouch dan basic cross stitch and back stitch. Menyenangkan dan penuh warna. Yuk mari saling bertemu dan mengenal juga berkarya bersama. Catat tanggalnya 17-18 Desember 2016 mulai pukul 10 pagi hingga 5 sore.
Sampai ketemu semua 😊.

Sunday, December 11, 2016

Sparks time

Not yet the end, however soever all motion does spark at this year. At the end of all the look will bring it in a finest , everything back into dot. Whole expression happened in this world 🌍. Uncountable stories of people face. Something bring down to earth and will be at round circular ventures. Be happy for your time everywhere people, that kindness heart beat just sounding through the universe. The rhythms of love around the world. Pitch and match in a great by HIS way to those believing. Keep PositivO, positive keep 😊.

Heart all smile ☺ πŸ’šπŸ’šπŸ’š

Hari banyak Bintang bermain di sekitar, belum bisa bertemu kalian semua eniwei I'm smiling to all of you. Heart u all, be happy to find simple things in ur lovely time. PositivO burst! πŸ’š πŸ’š πŸ’š

the Q&A

And then some people asking about this poetry book. How can they get it? So this is it:
May its possible to catch and joy for read. Thank you

Monday, December 5, 2016

Craft Gathering P2N :)

pik pik pik senipik di bulan Desember 2106 (^_^) Desember dan keceriaan! Bulan terakhir dari kalender setahun yang selalu memiliki segala cerita dari segala penjuru mata angin. Bulan desember yang seperti salad dan juice aneka rasa namun tetap menyegarkan , sesegar rujak buah. Desember!Desember! merupakan bulan yang penuh tawa juga bagi sekumpulan cerita ceria yang tertuang dari karya para pengkarya quilt di Pesona Perca Nusantara. Hai! Masih ingat kan Pesona Perca Nusantara dengan sekian cerita tentang kainn perca dan karya-karya nya? Nah ini adalah tahun kedua Pesona Perca Nusantara kembali mengadakan “Craft Gathering”, seruuu! Yuk catat tanggal dan simpan sebagai reminder di catatanmu. Craft Gathering ini akan diselenggarakan pada tanggal 17 – 18 Desember 2016 di Gedung PGN – JL Braga No. 40 dan dimulai jam 10 pagi hingga selesai . Berikut sekilas infonya teman-teman, sampai berjumpa lagi di hari-hari ceria penuh warna. Salam  .
Ps : Yuwhuuu jangan lupa catat dan simpan tanggalnya (^____^)

Thursday, December 1, 2016

Peaceful morning

Peaceful morning and mountains. Peaceful sky. May this simple view could bring peaceful mind to wherever you are.
Sway here sway there the fresh air just through the time in a smooth one. Keep PositivO, positive keep 😊.

Des...des... Des...😊

Des..... Des..... Like design? Des.....Des...Des... Are there coolest things? Des.....Des...Des... Just like a sound of jazz.... Jazz.... Jazz... Hahaha welcome Desember ( 's' like ice) Not for being the ice cold just Desember Sparks as an icepiration (don't trace this at dictionary wouldn't be there). Des.... Des...Des.... Let the Destiny of December bring great spirit to your day people 😊. Be happy in PositivO.

Monday, November 28, 2016

Boneka Indonesia dan Pak Raden

Boneka boneka boneka. Boneka punya cerita sendiri untuk sebagian anak-anak Indonesia di sebagian Era. Boneka-boneka yang menghidupkan fantasi anak-anak dengan hidupnya. Sederet karakter sehari-hari yang menemani anak mengenali cerita -cerita legenda dengan cara yang sederhana. Dunia boneka yang satu ini seperti berbicara Heiii! "belajar itu mudah", "bercerita itu menyenangkan", "menyapa dan tersenyum", "mereka adalah kita di masa - masa tertentu". 😁 Apa ya? Unyil! Dan tokoh bijak bernama Pak Raden. Pak Raden yang rumahnya banyak tanaman, bu Raden yang gemar bersih - bersih. Pak Raden yang suka teriak kalau buah-buahan di tamannya diisengi (dan heiii masih banyak lagi tentang Pak Raden) 😁. Apa yang kamu ingat tentang Pak Raden kawan-kawan? Tokoh di balik Pak Raden yang juga seorang illustrator hebaaaat (^_^). Ada banyak pelajaran dari seorang Pak Raden. Terimakasih Pak Raden dan petuah-petuahnya. Semoga dunia boneka Indonesia bisa semelegenda tokoh mu. 😊😊😊.

Wednesday, November 23, 2016

😊😊😊

Gold between Not much to say Be happy with your everyday sunshine 😊😊😊

Monday, November 21, 2016

Yuwhuu πŸ™ŒπŸ˜πŸ™Œ

Haiii semua yang suka baca en ngikutin puisi 2 belu since long time ago. Yess since long time ago and still counting 😊. Akhirnya keluar juga kompilasi puisinya. Bisa kamu dapetin di bitread.co.id Terimakasih untuk sentilan-sentilan semangat nulis dan buat publish nya. You guys rock! πŸ’šπŸ’™πŸ’œπŸ’› Selamat hunting dan baca , semoga mencerahkan 😊✌ ----------- Hai all to those following my words everywhere, this is the compilation of it. This one is contained of poems that I written in many years through many ways of people I met or feel the vibes of them on the way. For very long time people shout me to compile, then this is it. Its a time for born out all :). Its on POD system,you can reach this through bitread.co.id To those people I wrote as an inspiration at the poem, thanks for the Hai! And Hello also the lessons 😊. Meet you when I meet you (everywhere) people. ---------- Keep PositivO, positive keep

Monday, November 7, 2016

Here,there and everywhere 😊

Hop here hop there. Step here step there, everyone just looking for the way to the aim. Which way is your decision only, also the result. Much things mixed up inside the brain and which one you wanna have in natural breathing. It's all in yourself. To be at some point is only you and you not engaged by others. This life, not everyone could understand it as an overall, anyway just not forget to HIM is the brighter that can light the way you hop or step and not steal. Be happy all, HIM miracles are everywhere. Don't push it up too much, this is a living that will driving everywhere within much stories inside. You can see much sightseeing from that little window from HIM brought to us, human being. The Majesty one and HIS miracles are the special space. Where space you are? I'm right here, there and everywhere in HIM space, the gracious one full of taste 😊✌. May the journey will bring you everywhere too. Don't forget to pray coz HE never sleep thou. Wherever you are just taking HIS hand, helpful so much. That's why life is so beautiful for sure. Never give up on goodness. Have a PositivO sights everywhere. πŸ’™ πŸ’œ πŸ’š πŸ’› πŸ˜‡ πŸ’› πŸ’™ πŸ’œ πŸ’š

Thursday, October 27, 2016

Garuda and PositivO

Ada banyak kehebatan di dunia. Tilik dunia burung Garuda. My insight Membangunkan Garuda yang tidur itu melampaui banyak yg luar biasa. As the Garuda is ( u can feel the blank what is it) Garuda bangun itu... balance things around as its great wings to fly everywhere. Keep PositivO, positive keep So many valuable things spread. It's about believing into miracles. To be a garuda rider well so many exciting n excellent mixed-up Garuda is the color of differences. Universe Diversity. Just be the greatest rider then people. Garuda and the ship to everywhere too (by the way this is the bird story not the brand...) To be with Garuda is to be accepted who you are, what ur life purposing, where you gonna go till later on, in what effort that affected Garuda itu bercerita ttg manusia dan segala yang berbeda namun rukun. Sesimpel itu. So just turn on your Garuda biar kita ingeettt kl kita ada di perjalanan yang beda tp menuju hal-hal baik. Keep the process of breathing well. Be happy all ✌✌✌✌✌

Wednesday, October 12, 2016

Lalala 🌼

Everyday inspired by anything that bring us to everywhere experience. Everyday have so many kindness in surprised 😊. PositivO vibes. Lalala 🌼 πŸƒ πŸ€

Tuesday, October 11, 2016

Tentang Rasa dan Seni

Ditanya: Bagaimana kamu melihat makna pada karya seni? Dijawab: sebagai manusia, saya melihat seni dari hal-hal sederhana saja. Sesuatu yang tervisualisasi, terdengar oleh indera pendengaran, diraba oleh indera peraba, menikmati dengan rasa yang mengalir dari setiap karya yang dihasilkan penciptanya dan atau pembawanya. Ditanya: Indonesia kan punya banyak aliran tentang karya. Gimana tuh? Dijawab: pada dasarnya manusia memiliki rasa,untuk segala hasta karya yang terlihat. Manusia bukan patung, ada lingkungan yang menaungi kita untuk mengeksplorasi dan filter tentang karya-karya seni yang seperti apa yang akan dinilai atau diberikan opini juga disukai. Ditanya: kan ada aliran kanan atau kiri? Dijawab: aliran seni ya aliran seni kita tidak bisa men cap itu adalah kanan atau kiri. Saya menaruh nilai pada rasa diluar kanan atau kiri. Sesederhana itu. Ingat, otak manusia bekerja secara kanan dan kiri dimana keseimbangan bisa saja terjadi. Gitu deh kalau dari saya. Entahlah untuk orang-orang di luar sana. Namun bagi saya, Menghargai pemikiran merupakan harta luar biasa yang DIA, Maha Kuasa beri, bersyukur saja untuk itu. Mengenali rasa syukur PadaNYA sama dengan menghargai karya dari karyaNYA, manusia. Keep PositivO, positive keep 😊. Be yourself no matter what.

Thursday, October 6, 2016

All for woww, woww for All

Life is perfectly imperfect that's make all woww and woww for all! Be happy wherever you go. Colors is the blessing gift from HIM to us. Keep PositivO, positive keep 😊.

Wednesday, October 5, 2016

October

Happy October fully colors. Wuush here and there ✌πŸ€πŸ™ŒπŸ€✌. Don't forget breathing natural.

Thursday, September 29, 2016

Strangers Beauty

Its an uncountable things in meeting how many people we met since the old day till now on,thou their similar stories and the different too. We might not the one who has chance to around the world (yet) and will or already , otherwise have you looking all stories to the beyond? How its mesmerized in every corner? Through all the step you made,well there always a progress. Least that there's none then you might forgot about things ingredients. However, in a very simple view... The road to everywhere majoring heaven is right up facing with yourself and having a responsibility in direct to HIM, Majesty one. Connection heart beat just spreads, and in PositivO conduction it'll be amusing vibes. And we can just say Wow! Not everyone could be agree to one vision of life,otherwise to make the dreams come true... Well there's collaboration between all sections are wonderful things to do. Simple reminder that we are human, always needing other human in represent good overcome. So, why bother to be conceit one if you can do anything better? In forward to do everything is heii we can get more info about this universe. To find this and that doesn't mean we are greater than others. Its lies on HIS pattern for us to be grateful at those facilities we can't imagine before. Gracious gracious place where we are standing for life. Gracious gracious place where HE put us to learn about the life itself. Gracious gracious miracles to those believe in HIM way. #strangersbeauty #soundofuniverse #PositivOvibes #behappy

Tuesday, September 27, 2016

Here, there and everywhere 😊

All are reflection from life. That having connection door to everywhere. Mirror mirror on the world ... That's the life it goes. Happened and alive just the way it is. Be happy to walk everywhere you like it and breathing. Yes! Breath people, we are human not a machine. Even machines will envy to us for every richness that HIM, The Majesty one given us. Have a great time walking 🚢 wherever you are. To listen, to see,to smile for things simple.

Saturday, September 24, 2016

PositivO

Positive spreads! Good vibes along the way as the door open to everywhere. Miracles and smile just charities those step to PositivO. O lalala 🌼 πŸƒ πŸ€ Be happy wherever you are people!

Monday, September 12, 2016

Walking with light

Ied Adha was coming. Not much you can see at field. However soever its quite peaceful. Those butterfly, prayers, speech and hey things up and above. Smiling for its simplicity. After that let's breathing a while and seeing around. Lovely for sure 😊.
Have a warm everywhere. Have a blessing walking time too. Keep PositivO, positive keep 😊.

Thursday, September 8, 2016

Breathing in vibes

Coz the life needed them who is breathing in a good vibes. Be happy in searching what u really search Be excited for those Be thankful too Coz the last of all, its ur treasure before go back home 🏑. #stairwaytoheaven #PositivO #sightseeing

Wednesday, September 7, 2016

Waktu duduk

Duduk, duduk di pinggir trotoar atau dimana saja yang pandangannya menjangkau betapa kecilnya kita sebagai manusia. Luangkan 5 - 10 menit mu keluar. Rasakan apa kita hidup di satu kelas sosial saja? Atau di semua? Gak ada yang sempurna memang, di dalam singkat ada banyak keterikatan yang kadang hancur berkeping-keping hanya karena nafsu yang terlanjur jadi pembiaran. Lupa kalau ada tangga dan kelas yang harus dipikirkan keberadaan nya bukan untuk dicekik atau diinjak. Lupa kalau ada banyak pertanyaan sederhana yang tak pernah terjawab dan atau sengaja dibiarkan menumpuk untuk diruntuhkan kemudian sambil membiarkan pertanyaan - pertanyaan sederhana tertumpuk kembali. Pertanyaan di rotasi yang sama, melakukan perjalanan berulang karena pembiaran dan pembiasaan. Kalau saja rotasi pemikirannya disetir menuju jalanNYA mungkin kita akan melihat pemandangan yang berbeda di pelbagai titik. Sejauh mana kita berpikir menuju kebaikan waktu pulang sebenarnya dan hanya pulang? Dan sesungguhnya banyak dari kita bermimpi untuk sampai di kesuburan tempat bercahaya dan penuh ceria. How's that? Where are you? Where have you been? #neverstoplearning #PositivO sights

Tuesday, September 6, 2016

tobucil dan bedah buku time

Being here again at coincidence n meet all whose long time no c. Moving their place somewhere on earth not decreasing their menu of sharing about everything. This time is Bedah Buku by RE.Hartanto with the title "Endorphin" ( you can search everywhere about this book). So far fun to read, as fun as his story about many things passed surrounding people. Hahaha... Some keywords are there to open the locking ingredients in having enrich taste of writing plus drawing.
----------------- At the other rooms just found this hei hei hei to those still looking up for this... You can catch it up at that store.
----------------- Wherever you are people, have a bless time. Keep PositivO, positive keep 😊. Coz time isn't at rewind moment, we don't repeat, we are growing in a gracefully by the lead of the Majesty one path.

Thursday, September 1, 2016

Welcome September

September and so on. Smiling and smiling. Positive at PositivO as always. πŸ’›πŸ’™πŸ’œπŸ’šπŸ˜ŠπŸ’šπŸ’œπŸ’™πŸ’› Have a bless blast fun month people. Trust HIM (The Majesty one) path and be alive everyday.

Saturday, August 27, 2016

The Shine

Let the shine is on and spreading everywhere PositivO. Good vibes only. Truly beautiful. To those believe in miracles of the Majesty one... Pouring all times in simplicity smile ☺. Yeaaay πŸ‘Œ πŸ’ž 🌟. Going anywhere and glow. Be happy.

Thursday, August 25, 2016

Q&A a la Belubellobelle

In a visualization Piece of paper, camera, television, theater, cakes. Even our see-sight through Everytime. What the most appreciated from it? What makes all seem in a proper? In rhythms what sound could hearing so beautiful? In landing what is the main of it aim? In everywhere, what you feel about whole stands out? Mine answer is HIS balance, The Majesty. What is your? Be alive, love the life like you love HIM, The Majesty one. Keep PositivO, positive keep.

Monday, August 22, 2016

Hello All

Morning all wherever the adventures begin just say Hai to the universe first. Then explore. Keep PositivO, positive keep. Be happy wherever you scroll.

Sunday, August 21, 2016

PositivO Boost

PositivO Boost! Have you ever feels that rhymes of positive sphere on the air at everywhere? Well its been spread. Be happy πŸ˜ŠπŸ‘ŒπŸ˜Š

Wednesday, August 17, 2016

Salam Berkibar Merah Putih

Salam mengibarkan Merah Putih kawan-kawan. Bawa selalu semangaaaat pengibar Merah Putih itu kemana saja,dimana saja dan kapan saja. Merah Putih Indonesia punya sejarah sangat panjang, di dalamnya tak terhitung semangat perjuangan. Di dalamnya terdapat nilai saling menghargai untuk banyak ruang berdiri teguh dan kokoh. Salam bertugas untuk satu hari istimewa ini dan hari-hari lainnya kawan. Dirgahayu Republik Indonesia 😊. Berkibar dalam waktu apapun, salam tersenyum untuk Merah Putih di Bumi Pertiwi 😊😊😊

Tujuh satu di satu tujuh agustus

Tujuh satu di satu tujuh bulan Delapan tahun dua nol satu enam. Merah Putih naik ke singasananya setiap tahun di hari istimewa. Setiap tahun banyak rasa dalam kapal saka Merah Putih. Rasa Nasional penuh rasional. Tujuh satu, semoga selalu mendapat berkah pelajaran berharga dari NYA. Banguuun kawan! Bangun untuk Merdeka dan Jaga.

Sunday, August 14, 2016

Berputar

Berputar Melihat Tersenyum 😊

Selamat Ulang Tahun Pramuka Indonesia 😊

Salam Pramuka! Lalala masih pada inget kan betapa menyenangkan ikutan kegiatan yang satu itu? Dimulai dari Siaga, Penggalang, Penegak, Pandega. Senaaaang disitu belajar banyak untuk solusi. Keren ya? Belajar ada di dalam kelompok, setia kawan, kreatifitas,cinta tanah air, dll. Bahasa kode apa yang paling kamu suka? Dari Morse bentuk garis dan beberapa varian lainnya, tali-temali, musik-musik bambu dari tongkat, bendera semaphore, peluit yang penting banget untuk para pemegang jabatan ketua dan wakil ketua. Betapa menyenangkan ya dunia yang satu ini. Semoga Pramuka Indonesia semakin penuh kegembiraan. Salam Pramuka Indonesia 😊 Semangaaaat dimana pun berada.

Saturday, August 13, 2016

Arrow of love-life-light

The arrow of love-life-light. Is it good or not are dependent to they who sees. And how far you can value it. Once you know about the word love then that will be the first time you starting to get know about so many things in the world. Love word is universal for sure. To learn about it, is the adventures of a lifetime in knowing HIM, The Majesty one. That's why connection is always there and never absence. Why? Simple, it just because The Majesty loves us, human being. HE is giving trial not for leaving us to be broken otherwise feeling the worth of it. In love word, there's HIM. We never alone in the happy or hardness time. What makes you feel alone is the feel u create anyway. Just look around you,that connection will be able transferring to the new stories full of miracles. Be happy to be a human being with all process. Remember we are human not HIM, just be human then. Breathing, Cheering, Be Kind and etc. HE loving us for sure,unconditionally. Keep alive. Be syukran. Keep PositivO, positive keep 😊

Thursday, August 11, 2016

Golden and Blue

Golden point where HE given us to smile and charge.
Slide to another point and seeing the blue. Coldy Coldy morning with the breeze. Fresh 😁
Be happy to everywhere and finding your sky sphere. 😁 😁 😁

Monday, August 1, 2016

August August

August August August not for the rushing August August, what'll be there? Stories stores still somewhere outta flying free to captured August August be happy with ur adventure everywhere August August Its A to Z Its 0 to 9 And etcetéra Keep PositivO, positive keep 😊

Thursday, July 28, 2016

Tuesday, July 26, 2016

So it is

Because of we are just we are. Everything passed on the way are the great teacher. Found this from a friend, may this simple could bright your time everywhere.
Keep PositivO, positive keep.

Friday, July 22, 2016

interpretation

"Interpretation", simple photography artwork by me One and only lightnings arrow stop where HE allowed it to stop. Windy isn't a big deal, universe just smiling for it metallic moved at smoothly. Be happy people Be genuine as you are the genuine one. Have a sparks! Keep PositivO, positive keep

Sunday, July 17, 2016

Seek and Find 😊

Seek and find For every seeking have a difference point of view just be happy with the answer of HIM about the truth of all.
Be happy 😊 May HIM bless us to find Miracles everywhere. Trust HIM pattern and glad for the answer.

Tuesday, July 12, 2016

Nanana 🎢

New times, Smile New times, Fun New times, Grateful New times, Circling New times, Creating New times, Walking New times, Cheering New times, keep PositivO positive keep 😊 New times, yihhiw! Rhymes here rhymes there and everywhere becoming Symphony in a bless. Be happy all 😁 😁 😁

Wednesday, July 6, 2016

Idul Fitri

Ramadhan 2016 is ending, may our journey keep on going after this and meet again at next year. Amiin. Selamat Idul Fitri, salam tersenyum dari hati Happy Eid Mubarak 1437 H. πŸ’šπŸ’›πŸ’™πŸ’œπŸŒŸπŸ’œπŸ’™πŸ’›πŸ’š

Tuesday, July 5, 2016

Knock! Knock! Knock πŸ’šπŸ‘Œ

To those learning and thinking and going everywhere finding the answer of life in peaceful, there will be something knock. Knocking us through and simply finding the way back home. Its a bliss, bless and blast knocking that could richest our view finder. One door knocking through our hearts could be your knocking to others. That's how the life running. That's one of HIS way to us,human in saving for rainy days at happiness. Many things started from simpliness, why bother to ask simply things, who knows it'll be the one that could save the better world in the future. Keep PositivO, positive keep 😊

Good wejangan

In every learning wejangan, in every learning wejangan. Good wejangan will taking itself to describe even if people not believing into. Good wejangan came from the past time that pointing in a historical place. Its something that can count on today for tomorrow. Good wejangan shown us about life learning from many sides , its not a zero things indeed, only us someday just pass or hang over it. In every time learning may HE, The Majesty one is directing us to the great path of life where kindness and loving bring bright everywhere to the jannah. Everyone learn to back home. Everyday is a hope. Everytime is a positive learn for everything. Home home home, where the heart is - jannah. Be happy to learn everyone. Keep PositivO, positive keep 😊 😊 😊 😊 😊

Friday, July 1, 2016

July!

Welcome July! Lalala 🌼 πŸƒ πŸ€ Good day... Good day. July surprises July smile ☺. Have a great time all.

Tuesday, June 28, 2016

Kosong - isi - kosong

Menjadi Bagian dari pohon kehidupan. Terpilih daun yang bertumbuh dan berkemungkinan untuk terbang dan melanglangbuana. Dimana sampainya? Di bumi untuk bumi dan begitu seterusnya. Menjadi daun, mengering bukan berarti mati,karena berikutnya melebur dengan bumi tuk tumbuhkan kebaruan berdiri dimana pun. kosong - isi - kosong, begitu yang terbilang di banyak tempat. Menjadi Bagian dari dunia cicitcui Bebas terbang kemana-mana hati senang. Bukan perjalanan kosong melainkan isi. Menjadi bagian dari kehidupan Berjalan, menggelinding, melompat dll. Bukan untuk terpenjara namun bebas berekspresi. Kosong - isi - kosong dan begitu selanjutnya. Kosong yang tak nihil hanya berpedoman.

Tuesday, June 7, 2016

Sleby World and Babad Ngalor-Ngidul

Sleby here and there and everywhere... And voila the coincidence again make the whole world swinging to the balance. Once upon the noon, was seeing her whose behind the big windows. We both stared each other. In each head we said "who is this person?" In the split room, between whole we asked to ourself then all just passed and continues our activities. Then universe just say all in the gracious night, between the reading time, chatting with someone else's and everything surrounds that place. The sky looks black but not in sad. Its a beautiful and sparkling one. The dim light was mixed all colors to be a fun rhymes. Brown, orange, purple and cremme, green,black and etc. Great rhythm just there in a balance on earth thou all spheres. Sweet was saying hai to the universe within the music, poetry and our absence at that time. Laughed for the theme of its event that using "ngalor-ngidul" where its one ingredients of "dunia sleby". Miracles again meet the sleby and circling in a special way. This isn't a casual sleby and ngalor-ngidul coz all of us having magnificent magnetic that say "just the way it is" Like a sweet martabak I guess so. All sweet are coming as the charity from HIM, The Majesty one. All about Jodoh and Positive believing to HIS handling way. All about the pray of ours that meets the path and happiness together. To the last bright breathing track, am saying gracias. Funny way of circular miracles in a balance way. Thanks for that event from IFI Bandung about the reading time of Babad Ngalor - Ngidul by Elizabeth Inandiak. For its circling and all cheers sphere, all are great system about Ruang dan Waktu itself.
Thanks again dear Majesty one. For all circumstances. This impromptu is a blessing πŸ™ŒπŸ˜‡πŸ™Œ

Monday, June 6, 2016

Keroncong Sore

Keroncong Sore di 6 Juni, cuaca manis mengiringi hari yang damai. Kemarin -kemarin dalam waktu tak sengaja bertemu sang pendendang Keroncong di sebuah ruang waktu penuh seimbang pada sebuah malam. Lama mendengar namanya di dengungkan seorang teman pemain lensa. Meski tak kenal di awal pembukaan acara, namun namanya mengiang bingar sana kemari. Nama indah dengan percik cahaya yang dihasilkan sang pemain lensa rupakan kelupaan menjadi gambaran apik pendendangnya. Malam itu dan sore ini dan mungkin di hari -hari lainnya, suaranya akan teringat legit bagi para penikmat musik Keroncong yang satu ini. Senang bertemu di semesta, sampai berjumpa lagi mba Endah Laras.
Be happy Keep PositivO, positive keep πŸ˜ŠπŸ‘ŒπŸ˜Š

Beauty June

B for beauty of this June, where the sweet special month just came. Marhaban Yaa Ramadhan may us could have the splendor days of it. Be happy to do it for you everywhere corner of world May the simple smile being the best companion too πŸ˜ŠπŸ˜‡πŸ˜Š

Tuesday, May 31, 2016

HIM gift at May πŸ’›

Akhir Mei napak bumi liat2 yg bisa diliat. Jepret jepret yang bisa dijepret. Memanjakan mata di bangunan2 yang kelewatan.
Be happy with your simple journey everytime Your journey is your gift 🎁 from HIM, The Majesty, syukran. Keep PositivO, positive keep 😊