Saturday, January 31, 2015

last day at january

Last day at january
January full of
FUN journey indeed
In every minutes treasure for sure
None a fantasy just a real from old wishes and pray that happened then
Miracle!
With sun at 2 yesternoon that became a companion at some way. Funny noon like somebody walking under stage spotlight ... its wow time that resultedbig smile because of its awesome time! Haha not so long its rain and continued with rainbow! - what a complete sweet noon full of cheers. Lovely!
The green stand still with whole rhyme from lil birds that sang a sung.
The blue just got great shower of love by the white up there.
January in the last may in the next month there will be many things positivo coming for better day.
Lalala tadadadidudidudidam

Thursday, January 29, 2015

Cosmos Love

Cosmos Love!

The world lately said that
Tadaaaaa
Who is gonna be lucky for that tough stuff?
Why its tough?
Well because its a cosmos
Something great that coming with spectacular things and will impact around in Wow too ^__^
Its coming from many journey with many mixing stuff i believed so
Sesuatu yang selalu heboh dari jaman ke jaman lah (kabarnya si begitu, kabarnyaaa loo)
Hehehehe

We'll see
Tadadadadidudidudidamdam
Kita lihat saja ada cerita apa besok-besok di sekitar kita .
( gw si bagian nyengir dot com, #slebynsmile :-D )

Tuesday, January 27, 2015

one two and so on colors!


Took one, two and three and so on
Make some moves from everywhere
Sway!
Dance!
Sing!
Read!
Feel!
Etc
Ending by
Smiley face
^_^
May colors could be a funtastic act
For u all too

Not yet giving this title
Just something come fresh from the oven

Monday, January 26, 2015

In every

in every steps study
study in every see-sights
in every motion stop
stop in every best
to gain
great of the greatest
to be
in everywhere with
HIM
in everyere with
LoVe
in everywhere
LiFe


Have a bright light time all ^_^
Thankful for everything HE  meant to us

Ciao!

Run! fo Rights

Run! Run! Run!
Not yet the home run
However so ever when you wanna have that home run
The procedure said that we have to run before the ball caught by and get you back

The magic ball here is the tic toc time
You never know where it'll be caught you up even you feel already throwing it as far as it go

Trying to run
Is something great to do
To arrive back at home
and hip hip hooray for rights

So would you like to give more efforts in gain homerun?

Friday, January 23, 2015

etc etc etc dot

Berjalan maju saja dan menikmati segala kado dariNYA.
Santai
Sleby
Smile
Srrrrtttt
Here and there
With spheres
Of
Cherish
Enchant
Laugh
Merry

Etc
Etc
Etc
Dot

U2BD

Jalanin yg hrs dijalanin

Juz sliding in fun

Pake otak tapi


Meski si otak punya beragam cerita yang muncul tenggelam

Just remember this trending line from the past.

"Use ur brain"

Hahaha

Jadul tp abadi tu term

Disingkat

U2BD

Have a fuuuuun time!

Saturday, January 17, 2015

Its spreads with love

PositiVo spreads to every corner with warmth
Have a warm - fun heart ^_^
Yeaay
N
Lalalala

Have a lovely weekend all

Thursday, January 15, 2015

flowers again! :p

Cantiiiknyaaah pagi2 dapet view bginian.
Kl difoto kayak gini udah biasa ya liatnya.


Teruuusss di zoom aja
Sambil tetep nikmatin cantiknya
Ni bunga2 papa krn dia gemar berkebun
The proffesor flowers
Growing with love
Take care by love too
Alhasil meski mini garden halaman jd warna-warni
Dan bikin kangen *apalagi buat yg pernah kemari
Hahaha
Kangen2an nikmatin foto2 aja yaaaak
^_^

Life

Fluctuated but lovely to enjoy
Its moving like waves
Its got much volume like waters in the ocean
Its got variety of rainy season too
However so ever its alive
And sway in many ways
Predictable n unpredictable
Countable but more uncountable
Its an extravagant
That named
"Life"

soul

Soul
...
What kinda soul i have?
Well simple its a soul that born from the elder that comes from many areas here in the world.
Why it can be like that?
It can be like that because of its vein from part of world yet am living as simple as ordinary people.
Many stories behind that make me mumble like this "what? Since when? How come..." and bla bla bla
All stories expelled were something that hard to believe but thats the way it is. The facts are all around within people i never knew before but they know some sign for.
How i could find all facts? Well its just there like HIM blowed and all are ready to learn by.
Thats why been told ya all whether u wanna know just see who am i through your glasses n think with right.
The main about all i just wish for reunite all fam from around the world. Knowing that blood are special please do not valued to the past just bringing together for positivo tomorrow.
Why?
Because HE (The One/ Allah SWT) likes those who thinks and bring the day better everyday. Progressing to the positivo that enlight many people, fields,life, etc.

Its a real pure rainbow soul
Its a real sparkle
Its a real bumbumbum membumbung
That given by HIM through many ways
And resulted
PositiVo inside
Thankful for every trial come and go that made a beautiful lines in the name of life tree.
Yeaaay!


At the end of we are having our own path to colorized, drawing, develop what we need for make the tree alive and breathing well so they could living as far as HE allowed to.

Thats a lil about my soul may you all could have the great soul to develop too.
Dont forget to pour HIM everytime.
HE will guiding us to the right tracks.


Keep PositiVo all :D
Thx for stop by ^_^

Wednesday, January 14, 2015

Kenalan ma Sang Maha

biasanya orang mengawang-ngawang karena kurang mengenalNYA.
nah daripada ngawang-ngawang terus mending cari tahu mengenai DIA, kalo udah kenal ntar rasain deh betapa emejingnya DIA.
betapa sederhana itu bahagia
dan lain-lain.
kadoNYA buanyakkkk.
DIA suka banget buat kita ketawa dari hati yang paling dalem asiik kan?
Selamat kenalan sama DIA ya ^_^

Nah loh ? ...

Hanya mau bilang
Di perputaran waktu selalu punya ketua
Tiap nama punya kesan tersendiri bagi penyukanya, ada yang disukai lama ada yang disukai sebentar
yang pasti sih gak ada yang abadi ya
satu yang abadi itu hanya DIA sang Pencipta
Jadi ya manusia datang silih berganti. hormati yang harus dihormati menurut keyakinan masing-masing
Setiap satu yang ada diunjung pastinya gak hidup sendiri, mereka para pemimpin pasti punya tim.
Seberapa solid kepemimpinan itu ya bergantung lagi sama karakter pemangku jabatannya.
Saling adore diantara sesama pemimpin juga sesuatu yang lazim toh kita ini manusia - wajar aja kalau terinspirasi, apalagi untuk yang halnya positif.
Dalam logika dasar ga ada pemimpin yang benar-benar bisa berdiri secara Tunggal. Coba ada gak tuh pemimpin tunggal yang pikiran dan keputusannya gak berdasarkan musyawarah, riset dan lain sebagainya?
Tunggal itu tetep aja punyaNYA.
Jadi ya hai-hai cuman ngingetin nih Siapa yang merasa dirinya sebagai Tuhan jangan lupa ya TUHAN YANG SEBENARNYA SEDANG MEMPERHATIKAN DIRIMU.
Manusia itu titik, TUHAN itu tak terhingga.
Mau dibanding-bandingin segimana juga tetep aja kita bukan apa-apa.

Saya nulis ini karena tahun kemarin ketemu banyak manusia yang ketika mereka berceloteh anggapannya adalah sebagai manusia super yang tahu segala macam dan mampu ini mampu itu dan sebagainya dan sebagainya dan sebagainya.  Dari sekian panjang bla bla bla nya yang mereka lupa cuma melakukan interaksi sesama manusia saja.  Nah kalau begitu bagaimana ada yang menganggap dirinya Super kalau berinteraksi dengan manusia saja jarang?

Bagaimana orang-orang ini mempertahankan kesuperannya tanpa bisa merasakan apa yang ada di sekitarnya?  Dan selalu merasa dirinya yang paling benar, nah loh ...

Catatan : ada orang sukses yang datang dari merangkak, dan ada orang sukses yang akan sukses dengan sendirinya juga ada orang yang sukses secara keturunan.  Kepastian dari semuanya berhadapan sama Jaman yang sifatnya fluktuatif.

Saya hanya bisa tersenyum untuk semua yang pernah bilang bahwa dirinya super, sorry to say pandangan saya tentang Super hanya berada padaNYA jika sudah dalam realita.

Kesuksesanmu datang dari doa yang kamu panjatkan bertahun-tahun lamanya, dan kamu melakukan usaha untuk tetap dalam track menuju sukses itu.
Kesuksesan ada pada doamu padaNYA, dan usahamu untuk tetap konsisten melakukan berbagai hal.

TUHAN TIDAK TIDUR KAWAN.  DIA ITU MAHA

PS : pun ada manusia2 yang diberikan kelebihan dan menganggapnya super, please just use it in a good motifs of life.
Belajar menjadi hidup dari hidup yang sebenarnya taruhlah fantasi(mu) di tempat yang benar dan tetaplah menyimpan DIA di hati dan pikiranmu.

Tuesday, January 13, 2015

Sondag dan filosofi

Seperti bermain sondag
Inget kan? Lempar batunya ke dalam kotak.
Terus loncat dan lewati tempat2 berbatu.
Huhuy!
Yipikayey!
Mainan tradisional yang tetap asiiik dikerjain meski udah gede.
Lagi2 sederhana...ga usah yg gimana2 banget tapi tetep ketawa.
Siiiik asiiiknya barengan gak sendirian.

Hahaha filosofi oh filosofi
Fun!

memandang, dipandang, berpandangan

Sebelah mata?
Santai aja ... tak kenal maka tak sayang
Berhadapan saja dulu , melihat, tersenyum dan lain-lain.
Sejauh mata memandang dan berprestasi ada banyak prestasi dicetak dari org2 ini.
Terlihat biasa bukan berarti gak luar biasa.
Bersama mereka well gak pernah menjadi sistem yang standar.
Sederhana dengan sistem diatas standar.
Ga sengaja nyantol yaa nikmat2 saja.
Tetap tersenyum untuk kebaikan masa yg akan datang.
Sesuatu itu sudah begitu dari sananya meski tumbuh di tempat2 berbeda namun ada kesadaran sederhana untuk wujudkan sesuatu yang bermanfaat.
Menyukai manfaat bukan berarti suka memanfaatkan orang.
Menyukai berbagai hal yang hasilkan positif dan sembulkan banyak tawa dalam hati itu adalah sesuatu yang gak terkomparasi dengan apapun.
Memandang, dipandang, berpandangan ...
Tarik nafas - hembuskan
Pikiran selebihnya biarkan alam hati dan logika bernafas dengan tenang, nanti ada senyum lagi yg muncul
Dan selalu senyum :)
Senyum kepada memandang, dipandang , berpandangan.

Salam pandang kenal singkat padat senyum.

intention for attention word

Back to the activities ....
Reading, listening, watching n compreherend all around.
Hmmm hmmm hmmm and hmmm
There are several titled that if we giving some intention for, its like a word that sounding like pray from.
Many kinda words making and sounding like that. And it result hmmm hmmm hmmm
To those making things in media prefer you all learn about Tajuk Rencana so the tagline also the body wouldn't filled by things that resulted many hmmm hmmm hmmm interpretations when audience read those.

This is just a lil input to the better future.
Sometimes there's things that surely have to remember in doing something.
Everybody can write everybody can learn things value too.
When the value of it just throwing somewhere voila! Just value by yourself about its writting.

Remind me  to this line come from an old man met on the way:
"Smart people think and apply"
"Restored! In a good rhythm"

What for?

To spread good things child. He said.

And i said ooooo alright sir, will be putting it inside mind and do what have to do. Thanks for reminder.




Monday, January 12, 2015

who am i , who r u ?

Who am i?
Well its the same question that i'll be asking to also
Who are you?
To know who am i could be spreads on life when you ask yourself about it question too.
I wont answered directly who am i because life will giving the right answer whether you see who am i.
Basicly i am human just like others and u that keep asking thou.
People can say anything but the right mind will leading you to know.
At the end the smile would be on your face when understand all.
Voila!
Enjoy and be happy all

Saturday, January 10, 2015

January with stars

With all stars
Where the world will sparkling in beautiful way
With all stars
That make every journey of learn season got meaningful in every second
With all stars
In cheers
And make things in unbeatable taste for a better future.

January
And everyday with HIM only.

Ganbateeee!

Monday, January 5, 2015

Pagi 5 Januari ^_^

Diantara selipan waktu pagi yang cerah.
Hangat menyenangkan semat senyum lebar pada
Dunia yang luas
Pagi kawan di 5 januari
Tetap semangaat!
(^_^)

Saturday, January 3, 2015

hello january

Hello january!
Two O one five
Tadaaaa
Juz few minutes ago there's simple view of two lil bird that playing around at the roof. Cute! N fun to see it.
Lalala little little little bird
^_^