Monday, June 18, 2012

Story of June 17th 2012 - remarkable!

Rousing june up the green
Up the river
Down the hill
Under blue sky
Where whites, yellow, green, blue, tosca, light-brown, dark-brown, orange, black, grey
With motifs were dancing together
Butterflies dance in the mid day
Birds chirping and sing a song
Not so long there are squadron of them flying away to durian tree
So beautiful indeed!
Companion by the wind
Rousing in beauty and full of harmony
June june june
When the miracles is about to begin





(have a lovely day too for everyone outside)
POSITIVO as always (^___^)




Sunday, June 17, 2012

Yu

Yu seem like a bird , which kind are you?
Humm is it an eagle one?
Outch!
Black black eagle flying good like a gentleman
Black black eagle how dare you'll flying to here
And sounding good voice for winning the time
Hmm ....
Wondering.

98% wow!! :p

playin' old game TL with the result 98% is Wow!!
hehehe
wondering if okay to jump to that new area, must be great yeap.
hmm ...
Sparkling Yellow is on the air - seem everything will be alright (^_^)
Get set! Ready ... Go!
Don't forget to bring glasses , tie and energetic music !
Sunny is already there too - hiiiiii seem lovely
Yiiiipiiii :d

Friday, June 15, 2012

C Pitcher on June

Happy C Pitcher on June!
Whooo how?
Just put new kinda drink that fully of flavors that favor to happiness (^__^)
Its richness with vitamin C.
Well, well, well that vitamin C is bring goodness for life.
Fresh is everywhere just like blooming time on plantation.
Hehehe



Have a lovely day for everyone .

Monday, June 11, 2012

Juni dan PMI (^_^)




Gak sakit kok, ni masih bisa bertampng gokil ria bukan (^__^)







Give Blood Save Live
Aha! ini dia yang kami lakukan saat akhir minggu kemarin.  Sahabatku,  dia sudah melakukannya beberapa kali, tapi aku baru saja melakukannya yang pertama kali.
Humm menulisnya di blog ini tanpa ada udang di balik batu, memang ingin sejak waktu yang lama tapi yaaa gitu deh si devil bertaring muncul dimana-mana dan kebanyakan mikir a, b, c - z.  Sampai suatu hari di awal 2012 ... seorang ex teman sekelas saat kuliah berpulang ke rahmatullah.  Sebelumnya sempat dilayangkan mengenai permintaan sumbangan darah . kami berada di kota yang beda memang, ya mungkin kejadian itu sebagai pendorong dimana sudah waktunya kembali ke niat baik.
Lalu tak lama setelah berita itu , di radio juga dilayangkan mengenai korban yang membutuhkan darah dengan type golongan darah yang sama dengan temanku tadi, sebagai pendengar radio yang saat itu memang sedang bekerja keras hanya bisa mendoakannya dari jauh - dan korban tersebut pun meninggal dunia ... beberapa hari itu seperti ditampar oleh dunia rasanya.
Belum lagi seorang sahabat bilang, "yaa ini kan sekalian membantu orang lain melalui cara yang sederhana, selain itu nyumbangin darah itu membuat kita sehat loh" .

Meski tak langsung melakukannya karena memang kendala aktifitas keseharian, pada akhirnya cuma bisa searching informasi tentang menyumbangkan darah.  Dan kemarin ini setelah melakukan untuk pertama kalinya ... Hey! Ada sebuah unsur kelengkapan baru yang menempel dan membuat lega. Akhirnya niatan lama itu dilakukan juga dan rasanya menyenangkan sekali.  Sepertinya Allah SWT memberikan lagi hadiah-hadiahNYA untuk sebuah kesadaran.  Hehehe 

Sakit? Hmm tidak sakit kok.  Dulu saat kecil ada seorang dokter yang mengucapkan kata-kata ini padaku sebelum dia memberi suntikan.  "Jangan ditanam dalam bayangan perasaan sakitnya, lepaskan saja dari otak kamu biar lebih enak"
Berhasil!

Nah, ternyata cukup menyenangkan mengisi sedikit waktu senggang untuk menyumbangkan sebagian kelebihan kita ke PMI.  Jalan-jalan yang bermanfaat untuk orang banyak :).  Sederhana dan penuh CINTA .

See, ... lagi-lagi sederhana dan cinta muncul dengan riang dalam kehidupan.

Ribbon and Colors

Do I have enter this pic below before?
Hmm not sure , but it's okay



That what I see when rest a while from typing session
I made it few years ago when took a course
(1 st homework ;p)
The basic pattern is pretty simple, but i like more color
so that all look full 
This is classic but fun activity to do

(^o^)



Sunday, June 10, 2012

Plop!


Once you make deceison, the universe conspires to make it happen - Ralph Waldo Emerson

Open different doors. You may find a you there that you never knew was yours - Bert - Marry Poppins

He' s not a stranger. We've met before, once upon a dream - Aurora , Sleeping Beauty


With a smile and a song all the world seems to waken a new, rejoicing with you as the song is sung - snow white


Believed deep down in your heart that you're destined to do great things - Joe Paterno

It takes a lot of courage to show your dreams to someone else - Erma Bombeck

Think about all happy things. It's all same like having wings - Peter Pan


Some day when spring is here, we'll find our love a new and birds will sing, and wedding bells will ring - snow white





Thursday, June 7, 2012

Celoteh si Lui

Ketemu Lui setelah lama tak bermain ketempatnya.  2,5 tahun usianya sekarang dan sudah bisa melakukan banyak. Berbicara sambil bercanda itu salah satu kesukaannya . 'Mau ke PVJ!" katanya tadi.  Sebelum itu ada masa-masa sebentar untuk kami berbincang.  Lucunya dia dengan kuncir poni dan matanya yang bulat bening, membuatku berceletuk,
"Ini tu lui atau boneka?" -- " Boneka pung!"
"Hei nona boneka siapa namamu?" -- "Princess Aurora"
"Waah Aurora? bagus sekali (^___^), apa kamu tahu siapa aku? " -- "tahuuuuu"
"Siapa coba? (sambil berpikir anak ini akan menyebut nama panggilanku) -- "Kamu Bulan" (hah??)
"Masa bulan, pung kaliii princess aurora. -- " Butan ... butan ... kamu batu bulan butan pung " (keukeuh banget bocah satu ini, menggemaskan x-p )
"Hmm kalau pung nya jadi batu bulan ... nama yang bagus apa ya?" -- "Mmm apa ya?" (ikut mikir)
"Aku tau! Aku tau! Nama(ku) Selena aja ya?? " -- " Mmm ... iya iya iya "
"Selena si batu bulan !" -- "batunya kilo-kilo" ( loading lagi , sebenarnya anak ini ngomong apa ya??)
(mencoba menerjemahkan) : "...Oooo Lui bilang batu bulannya berkilauan ya? " -- " Iyaaa "
Lucuuu banget ya imajinasi anak umur 2,5 taun yang satu ini.  Apalagi kalau kalian melihat mimiknya, ya ampuun - ga bisa komen saking lucunya.  Dengan rambut ikal yang dikuncir dua itu. Gemaaassss.
Tiba-tiba dia menggandeng tanganku dan mengajak berpindah ke tempat yang lain sambil ngomong,
"Batu bulan sini, kita bagiin kilo-kilonya"  -- "Kilo-kilonya warna apa?"
"Kuning dooong ... "  -- " oooo, kilau kuning itu yang kayak apa sih?"
"Ituu loo yang suka dipake raja-raja ( sambil ketawa)" -- "Haaa ... ??" (terbengong-benong sambil mikir --> "eeh bener2 deh anak umur 2,5 tahun jaman sekarang kayak umur 4 tahun jaman dulu. Wow!!" )

Setelah itu lui harus ke kamar mandi karena sakit perut, jadi bincang-bincangnya sampai disitu saja. Hahaha, ... benar2 cerita yang lucu.  Dan celoteh si lui itu membuat(ku) tersenyum dalam sepanjang perjalanan pulang ke rumah. (^_^).

Celoteh lui, celoteh yang kocak. Hehehe


Wednesday, June 6, 2012

on the way

on the way with those colors been captured

  













early june

She said ...
"I was falling asleep , suddenly everything became looks like a real.  Where the group of people from farland is coming to ask some stone.  Don't have any idea about what they've been asked. They just said we want to bring the stone.  What stone? I asked them then.  Dunno what happen but the stone just there and brought."

that simple story just reminder me about this amazing time !
==
In the same time she had dream , her daughter was splashed by words
"Dear Allah SWT, what is going on with the time? feel happy for what happen lately, but seem gonna be far away from home. Never know when the exact time, but feel so close and none area spelled by. Lil bit creepy coz seem the pullout isn't self will, just asked by ppl - dunno who, hmm ... U are the only one that can stand with.  This is a big journey, in indonesia style it will lead to this sentence siap gak siap harus siap. "
==
knowing the aim, why there had to be temporary separation ... :) everything happened for positive conclusion.  somewhere between the work access you knew it long before she do. hahaha ... good thou!  Bless you both may in the future HE is giving you all a great meeting to joy the world (^___^)
==
end


Friday, June 1, 2012

Juno Juno Juno!

Heiii just step into Juno ... well not knowing yet what inside Juno room this year (^___^)
May everything happy and merry time is loading with great.
Happy Juno time everyone (^________________________^)
Juno! Juno! Juno!
Dududu di damdam :p